Early Learning Teaching Method

nuffnang

Isnin, 25 April 2011

Welcome to Sarakids

Salam,


Hi everyone...terlalu excited sangat pagi ni !!!Finally D dapat juga kumpul duit before pergi medan on next week......gembira sangat n yang paling penting all my brillkids custs sangat suka sangat bila saya kenalkan mereka dengan produk brillkids n give them free consultation.....eventhough saya masih tak kawin lagi..tapi mereka ttp trust me..chaiyok lah DIANA.....amin.....

Ada juga my chinese cust told me that i am very CONVINCING....terharu....then rasa mcm penceramah bebas....lol :) .... n yang best nyer all my custs memang well educated n terasa diri ini kecil sangat.....n kekadang mereka ada tanya....u dah ada ANAK....n jawapan saya....YES!! saya sudah ada anak tekak, anak buah and etc..hehehe....n buat rasa susah sangat nak percaya mereka telah mempercayai saya sebab apa saya cerita dekat mereka all facts....bukan outa...OK....sbb most of them tahu pasal right brain....so easy for me to explain to them....

Oklah dah abis pasal BRILLKIDS....

last weekend saya sempat pergi SARAKIDS @ DENAI ALAM RECREATION CENTRE....Saja jer pergi event tu walaupun tak berkawin n tak pernah merasai nikmat menyusukan anak....NIKMAT ker? atau KESENGSARAAN....blur jap :(.I just wanna support my sis WATIE AZIZ sbb jadi pengacara majlis...wow superb lah watie..chaiyok chaiyok......i love ......

N lagi satu saya bawa si gebush.....Korang masih ingat lagi tak?.....dengan si gebush.....harapnya masih lah ingat dengan si gebush yang tahap comel nie...geram aku tgk.....!!! mula- mula saya plan nak bawa zayra sekali tapi takot bila dia nampak si mummy dia mmg tak melalak budak itu...datang lah gedik dia nanti...so terus bawa si gebush..si gebush pun bukan main suka..sampai kereta terus tido..HAMPEH tol budak ni....

So sampai sana, to b honest the event was superb cool n all mummies share 1 interest n support each other....rasa terharu sangat n the best part SUAMI diaorang tersangtalah SUPPORTIVE.......best nyer...Tuhan aku berdoa agar dapat seorang lelaki yang sangat supportive seperti mereka....Saya sangat jealous ok....!!!!! :(

Dah lama saya berceloteh...layan jelah gambar yang tak seberapa ni sbb terlupa mau bawa my nikon....so sad.....

Between jangan lupa all mummy yang nak free consultation do pm me... :)-
 muka saya yang tak bleh blah..*blushing*
again
-si gebush n her aunty-
 again
 si gebush
 si gebush coward like chicken
 me with dinosour






finally mereka tertido sambil menunggu saya sedang install brillkids for my cust @ bukit tinggi klang

Khamis, 21 April 2011

Video Testimonial From Rania Qarissa Rizal


This is video testimonial from my niece Rania Qarissa Rizal

video

She started at the age of 11 months..." Fantastic"!!!


video

She at the age of 2 years old..... Its awesome!!!!!


video

She at the age of  2 and half years old "  I am totally amazing "



video

I am a genius kid...You really want to be like ME?


Do contact my AUNTY DEANNA at 013-2743 877.
Pls call her for
FREE
demo.


Rabu, 20 April 2011

Calling For Young Parents who are really wants your baby to read at the age of 1 year !!!!!!!

Dear,

I found this great community for parents and educators who are interested in teaching young children!

The BrillKids community is a place to meet and greet parents, educators, and people who are interested in maximizing intelligence of their baby.  You can post topics and threads about early childhood education, and you can even talk to other members about your personal experience as a parent teaching your child.  You can also download free learning tools from the BrillKids File Downloads section, as well as create and upload your own to share with other people!

So sign up for an account with BrillKids - registration is fast, simple, and FREE!

OR
You also can go to our office at Wisma PPV, NO. 103, Jalan Bangsar, 59100 Kuala Lumpur
OR
Do contact me at 013-2743 877 - Miss Deanna Aziz ( Education Planner).
or
Call for FREE demo or FREE Consultation for early education!!!!!!

Hope to hear from you soon!

Best Regards,

Deanna Aziz
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Brillbaby

nuffnang